lördag 11 oktober 2008

Kokhett direkt från kökskranen

Att det finns köksblandare som kan leverera kolsyrat vatten direkt från kranen vet jag vid det här laget... men att man även kan få kokhett vatten direkt från kranen var något nytt! Men det är precis vad man kan få från kranen Quooker, som är en köksblandare och behållare som gör att man får kokhett vatten direkt från kranen.
Toppen tycker jag, ja med tanke på att vi blir mer och mer stressade och vi jagar inte bara timmar utan gärna minuter och sekunder... det hela ska också vara väldigt energisnålt, och det är ju ännu bättre!
Läs mer på www.quooker.com

1 kommentar:

Rickard Wutzler sa...

Hej Annette.
Vad kul att du tycker att Quooker - den kokande vattenkranen verkar vara en bra produkt.
Vi har nyligen etablerat oss på den Svenska marknaden och känner redan att detta kommer bli en stor succé på den svenska marknaden.

Där finns framför allt 5 anledningar till varför vi tror att många kommer vilja köpa Quooker:

Fakta 1. Sparar energi.
Med en elektrisk vattenkokare värmer du ofta mycket mer vatten än vad som behövs. Det är vanligt att vattnet kokas upp, glöms bort och sedan behöver kokas igen – det är slöseri med både tid och energi. Med Quooker kokar du däremot precis så mycket vatten som du behöver, och tack vare den patenterade vakuumisoleringen blir energiförbrukningen minimal – cirka 30 öre per dag i viloläget.

Fakta 2. Säkerhet.
Varje år inträffar tusentals skållningsolyckor med bland annat elektriska vattenkokare som välter, och många av olyckorna drabbar tyvärr små barn. Quooker-kranen är fast monterad i skivan, den har barnskydd genom en tryck och vridmekanism, och pipen är isolerad. Dessutom kommer vattnet inte ut i en kraftig stråle, utan i en ”porös” stråle blandat med luft, vilket minskar ytterligare skållningsrisken .

Fakta 3. Vattenbesparande.
När du kokar vatten i en gryta eller elektrisk vattenkokare är det mycket vanligt att du kokar mer vatten än du behöver. Med Quooker tappar du däremot bara ut precis så mycket vatten som du behöver.

Fakta 4. Platsbesparande. Bänkskivan är en arbetsplats, men numera är köket allt mer överfyllt av köksmaskiner – allt från elektriska vattenkokare till saftpressar, espressomaskiner, köksmixers osv. Kokkranen Quooker gör elektriska vattenkokare och traditionella kaffebryggare överflödiga, och ger dig plats att arbeta på bänkskivan! Quookers kompakta vakuumisolerade behållare passar perfekt under vasken, så du fortfarande har plats i skåpen för annat.

Fakta 5. Tidsbesparande.
Vardagen är stressig för oss alla, och tendensen under senare år har visat att vi har mindre och mindre tid till faktisk matlagning, utan vi prioriterar tiden som vi kan vara tillsammans med familjen runt matbordet. Utan en Quooker tar det ofta över 10 minuter att värma en kastrull med vatten till pasta. Med en Quooker-kran kan du koka pastan direkt – och samtidigt blanchera grönsaker, koka ägg och värma en flaska till minsta barnet.

Hoppas du också införskaffar en Quooker och blir lika nöjd med den som alla andra blivit som köpt en.

Tänk på att vi alltid har en garanti: Om du inte blir nöjd med din Quooker och tycker att den var en av de mest prisvärda produkterna du köpt till ditt kök, så får du dina pengar tillbaka av oss och vi står för reinstallationen av Quookern från ditt kök. Så, du tar ALDRIG någon risk med att köpa en Quooker, inte på något sätt what so ever.

Ha det så bra!
Mvh
Rickard Wutzler
Sverigechef Quooker.