torsdag 12 mars 2009

Dukningstrender

Efter Royal Copenhagens visning var det dags att bege mig till Restaurang Pontus, Brunnsgatan 1, där Duni presenterade Årets hetaste dukningstrender. Trenderna nu är att inte följa trender. Istället handlar det om att blanda, att använda både gammalt och nytt, vitt och färgstarkt. Det är den personliga dukningen som gäller. Det menar Lena Björck som är i Stockholm för att presentera årets dukningar. Själv brukar jag gärna duka efter årstiden, och hämta mycket från naturen...mossa i skogen, grenar, ris, blommor, löv... ja det finns massor av gratis dekoration ute i naturen.
Lena visade tre dukade bord med utgångspunkt från de här trenderna. Lena som förutom att hon sitter med i Duni Advisory Board, driver företaget Inn or Out, ett av Storbritanniens mest framgångsrika cateringföretag. Ledorden är spektakulär dukningsdesign, oavsett budget. Lena har bland annat arbetat för kända kunder som engelska kungahuset, Tony Blair och Bill Clinton.

En mycket god lunch bjöds vi på också. Restaurang Pontus bjöd på små goda aptitretare, en otroligt god röding som varmrätt... och en makalös god desert...
Gillar du dukningar... med anledning av att Duni fyller 60 år anordnar dom en dukningstävling.. läs mer om den på duni






Inga kommentarer: