torsdag 1 oktober 2009

Mässrapport

Hemma igen efter några timmar ute på Stockholmsmässan och mässorna Hem 2009 och Hem & Villa. Jag tycker att det är mest inspirerande att titta på utställningarna och gick därför inte runt och tittade på alla montrar med allt från badrumsinredning till färgleverantörer. Men om du t ex ligger i startgroparna till att renovera där hemma så är mässan en guldgruva till informationsinhämtning och inspiration. Du slipper springa runt i en massa olika butiker/leverantörer utan har väldigt mycket samlat på ett och samma ställe...du sparar inte bara lite tid utan massor av tid alltså! Det fanns också möjlighet till att få rådgivning inom kök, energi, vattenpumpar, arkitekt, badrum, förvaring och mycket mer. Det finns även ett Gör det själv torg där du kan prova på och får smarta tips inom verktyg, färg/tapeter, kakling m m.
Jag tittade som sagt mest på de olika inspirationsutställningarna och tog en massa bilder som ni kan titta på här, klickbara bilder om du vill se dem större.



Bilder från Färgstarkt och Lekfullt som är namnet på inredningsmagasinets ELLE Interiörs trendutställning som är sammanställd av inredningsstylisten Agneta Törnqvist.

Bilder från Fotokakels monter, Effulgent montern, Källemos monter, Kakelvägg designad av Solklippa & Skogh för Mosaic Sweden

Bilder från utställningen Ateljetrender designad av Designgalleriet

Bilder från Nordiska Hem och fina sängkläder från and More Collection

Bild på ett lyxigt badrumsskåp. Skåpet har en heltäckande spegellucka som öppnas elektroniskt med en tryckknapp, snyggt och stiligt! Från Aspen

Bilder från entrétorgsutställningen som är utformad av designer Jan Rundgren.

Bilder på Coloramas monter där Jon&Jonnies tapeter presenterades

Foto Annette Eriksson

Inga kommentarer: