onsdag 10 februari 2010

Mässrapport

Igår var jag ute på möbelmässan hela dagen, gick gång upp och gång ner och kollade in nyheterna. Såg en hel del färgglatt och en hel del lite tokroliga former.
Mässan hade strukturerats om lite, nu blandade t ex det lite trendigare A hallen hemmiljö, offentligmiljö, textil och belysning med varandra. Inte så tydliga gränser mellan inredning och belysning längre alltså.
Och i år går, som jag berättat tidigare, mässan mellan tisdag till lördag i stället för onsdag till söndag. Allmänheten har tillträde till mässan efter klockan 13.00 på lördag.
Här en första rapport av vad jag såg på mässan...resten kommer lite senare under dagen.



Offecct visade bl a ett bord, Droplet, design Ingunn Eikeland Björkelo. En liten pall, Snowflakes, design Claesson Koivisto Rune. En hopfällbar stol design Luca Nichetto

På Blå Station såg jag de här 70-talsinspirerade möblerna



De här fantasifulla och färgglada sittplatserna såg jag Moroso´s monter


Ännu mera färg och fantasifullt i Normann Copenhagens monter

Frank Form är en nätbutik och butik på Kungsholmen i Stockholm med mycket spännande och annorlunda, här hittar du en hel del som inte "alla" butiker har. I deras monter hittade jag det här nya borden, finns även i orange.


I Zero´s monter hittade jag den här bordslampan där el sladden ser fastsydd ut på lampans arm, fin detalj. Och de små bordslamporna med hatten lätt på svaj.
Det här var allt för nu...återkommer med mer lite senare.

Inga kommentarer: