onsdag 9 juni 2010

Blågult och bröllopskoncept

Men vad säger ni om det här... själv så är jag något tveksam, milt uttryckt. Det är Electrolux som presentera ett nytt blågult bröllopskoncept. Nu funderar jag om det snart finns en enda produkt som inte har en krona eller bild på brudparet, ja ja var det någon som sa bröllopsyra i kungariket Sverige...

Ja lagom till bröllopet mellan Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling den 19 juni har nu också Electrolux tagit fram ett nytt designkoncept, ”Kronor-konceptet”. Electrolux har valt ut några av sina produkter - dammsugarna Ergorapido och UltraOne, diskmaskinen RealLife och den kombinerade kyl och frysen Source & Glacier. Och dessa produkter har försetts med Wanja Djanaieffs välkända blågula mönster ”Kronor” som togs fram till OS i München 1972.

Den blågula dammsugaren UltraOne kommer att tillverkas i ett exemplar och auktioneras till högstbjudande på auktionssajten Tradera. Pengarna kommer att gå till Kronprinsessan Victorias Fond, som hjälper ungdomar med funktionshinder till fritidsupplevelser.
Ja det sista känns rätt, men vill någon ha en diskmaskin eller ett kylskåp nerlusad med kungakronor..hmmm?




Inga kommentarer: